Šta mi radimo

 

Mi smo pasionirano posvećeni poboljšanju poslovnih performansi  - finansijskih, odnosima sa klijentima, zaposlenima, inovacijama, prilagodljivosti i savremenim poslovnim trendovima, ljudskim resursima, intelektualnoj i tržišnoj vrednosti Vašeg preduzeća – svemu što će Vaše preduzeće uvesti u ligu uspešnih preduzeća koja posluju po modelu poslovne izvrsnosti.

Kako bi ovo uradili koristimo najbolje prakse i alate za poboljšanje i merenje poslovanja koji su opšte prihvaćeni na medjunarodnom tržištu. Oni su pripremljeni za Vas – kako bi poboljšali svoje upravljanje projektima, prilagodljivost, inovacije, ljudske resurse, ili tehnike donošenja odluka. Posle prve implementacije Vi ih možete koristiti samostalno i/ili kroz angažovanje nekog od naših nezavisnih eksperata. Naš posao je skoncentrisan na teritoriju Republike Srbije, bazira se na najboljim primerima iz prakse, a sprovode ga naši konsultanti iz Srbije u saradnji sa međunarodnim konsultatima. Mi verujemo da nam ova pozicija daje jedinstvenu sliku na polju praćenja trendova i performansi u savremenom poslovnom okruženju. Cilj nam je da ono što je najbolje primenimo i kroz rezultate pokazemo koliko smo uspešni.

Zajednički imenitelji koje koristimo za unapređenje poslovanja i orudja za merenje performansi poslovanja su:

        -          prakse i alati koji su dokazani sistemi najbolje prakse

-          sadrže elemente za uporedjivanje sa drugim preduzečima i Vi ih možete koristiti kako bi uporedili svoje preduzeće sa drugima u Srbiji ili van Srbije

-    otvorenog sadržaja i dostupni, u praksi svako može da bude obučen kako bi ih uspešno upotrebljavao