Poslovne performanse Winning measures Benchmarking Tools

Da li želite da poboljšate Vašu konkurentnost i profitabilnost?

The Winning measures Benchmarking Tool je strateško orudje za planiranje koje pomaže da se urade analize i provera efikasnosti poslovnih performansi, iz ugla strateških sveobuhvatnih poboljšanja na svim nivoima poslovanja.

  • Izmerite svoje poslovne performanse u četiri glavne oblasti poslovanja
  • Uporedite rezultate sa najvećom bazom podataka u UK i drugim evropskim zemljama
  • Identifikujte i analizirajte oblasti za poboljšanje poslovanja
  • Razvojte akcioni plan koji će Vas povesti u pravcu najboljih praksi poslovanja


Poredjenje u kombinaciji sa ekpertskim znanjima Serbian Business Excellence nudi razne vrste koristi Vašem preduzeću. Baziran na metodologiji četiri principa‘Balanced Scorecard’ - Finansijama, Klijentima, Internim procesima i Učenju I Razvoju – ova metodologija Vam omogućava da se uporedite s svojom konkurencijom, pomaže da definišete prioritete svojih akcija i imogućava donošenje boljih strateških odluka.

Naša Baza Podataka sadrži informacije od preko 100.000 preduzeća (svi podaci su ispod 3 godine starosti) , prikupljeni su od strane fasilitatora ili savetnika, i takodje sadrže podatke koji pripadaju grupi ‘soft oblasti’. Analiza soft rezultata omogućava Vam da identifikujete odnose izmedju različitih faktora poslovanja, kao što su visok nivo odsustvovanja sa posla i nisko ulaganje u obuku zaposlenih na primer. Sva merenja su iskazana u brojčanim jednicama I jasno ukazuju na oblasti za poboljšanja.

Grafički izvedeni izveštaji pružaju mogućnost komparativnih analiza o performansama Vašeg preduzeća, ovaj alat ekstenzivnog poredjenja zajedno sa jednostavnim pristupom web aplikacijama omogućuje paralelno i jasno praćenje poslovnih rezultata.

Koristeći Winning Measures Benchmarking Tool, Vi ćete biti u mogućnosti da:

  • Osetno smanjite ulazne troškove i vreme potrebno za razvoj proizvoda-procesa
  • Imate koristi od analize podataka i izveštaja o poslovanju kroz jednostavan pristup dobijenim informacijama
  • Ostvarite značajna poboljšanja kada dobijene informacije koristite kao deo razvojnih programa
  • Znate da se Vaši podaci čuvaju poverljivo i prate na godišnjem nivou, u okviru jednog zakruženog sistema


Uz podršku eksperta Winning Measures, moći ćete da otkrijete uzročne veze izmedju poslovnih rezultate i prihvaćene poslovne prakse u Vašem preduzeću, izradite strateške akcione planove I sigurno vodite svoj biznis ka uspehu.